Ügyfeleink belénk fektetett bizalmát nagyra értékeljük, ezért arra törekszünk, hogy a projektjeink kockázatát, költségeit a lehetőségek szerint minél kisebbre csökkentsük. Ennek érdekében az alábbi szempontokat juttatjuk érvényre a munkánk során:

 • az alkalmazott fejlesztési módszert a megrendelői igényeknek megfelelően választjuk ki, azonban minden esetben fontos számunkra:
  • a megrendelő elégedettségének biztosítása a szoftver és a szoftver komponensek gyors és folyamatos szállításával (Continuous delivery – CD),
  • az egyes szoftver komponensek minőségével mérhető haladás,
  • a követelményrendszer változásainak egyszerű adaptálhatósága,
  • a megrendelővel való folyamatos, magas szintű és korrekt kommunikáció biztosítása.
 • optimalizáljuk a rendszer futási környezetét (hardver, alkalmazás és adatbázis szerver ráfordítás minimalizálása),
 • az elkészítendő szoftver architektúráját úgy választjuk meg, hogy a szoftverkomponensek között minél kisebb legyen a függőség,
 • maximalizáljuk a rendelkezésre állást azzal, hogy robusztus, skálázható rendszert készítünk.

Annak érdekében, hogy a fejlesztési projektek során előállított termékek minden szempontból messzemenőkig megfeleljenek a megrendelő igényeinek, cégünk alapvetően az ún. ‘Agile’ szoftverfejlesztési módokat (pl.: Scrum) alkalmazza. Ezen metodikák áttekinthető, követhető és ellenőrizhető fejlesztési stratégiát tesznek lehetővé, valamint könnyen testre szabhatók az adott projekthez kapcsolódó elvárások alapján.

A fejlesztés során iterációs ciklusokat állapítunk meg, melyek a fejlesztés nagyobb léptékű beosztását teszik lehetővé. Ezen iterációs lépések eredményei a megrendelő számára bemutathatóak, de ami a leglényegesebb, mérhetőek. A projekt kezdeti időszakában meghatározott iterációs feladatok a legfontosabb funkciókra koncentrálnak, ezeket követi a normál, majd az alacsonyabb prioritású feladatok megoldása. Ily módon fokozatosan, az ügyfél számára nyomon követhető és átlátható, kontrollálható módon jutunk el a késztermék megvalósulásáig.